Nieuws

Altijd genoeg mankracht!

Gepubliceerd op: 

6

-

5

-

2021

Wil jij ook weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je weten wat wij bedoelen met de verlenging van de proefperiode? Lees dan vooral even verder!

ALTIJD GENOEG MANKRACHT!

Om snel en effectief jouw vacatures in te vullen of in jouw tijdelijke behoefte aan personeel te voorzien, kun je bij Maxflex terecht.

We staan voor onze opdrachtgevers en uitzendkrachten klaar en doen dit op een manier waar wij heilig van overtuigd zijn. We staan voor onze afspraken en doen wat we zeggen. No-nonsense, rechtstreeks contact en met hart voor de zaak.

Ons kantoor is al jaren gevestigd aan de Van Welderenstraat in hartje Nijmegen. We zijn een herkenbaar gezicht in de stad en zowel op kantoor als digitaal makkelijk te bereiken.

Voorheen waren we voornamelijk heel actief in branches als #food #logistiek #industrie #productie en #zakelijkedienstverlening.

Tegenwoordig hebben we ons werkgebied verbreed naar ook vele andere functies, denk hierbij aan vacatures als:

- (Junior) Accountmanager
- Administratief medewerker
- Commercieel medewerker(binnendienst)
- Sales support
- Casemanager
- HR manager

Welke opties bieden wij jou als opdrachtgever:

- Uitzenden flexibele krachten
- Flexibele contracten
(verlenging proefperiode*)
- Werving en selectie

* Verlenging proefperiode:

Wanneer een nieuwe werknemer start bij de organisatie komt deze altijd eerst in de proefperiode te werken. Uit ervaring blijkt dat de meeste organisaties werken met een proefperiode van 1 maand.
Door een flexibel contract kunnen wij de proefperiode verlengen tot 1,5 jaar
en zit je niet direct vast aan een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Jij kan de werknemer dus in dienst nemen totdat je er volledig zeker van bent dat deze werknemer geschikt is en past binnen de organisatie.

Denk hier eens over na, het is erg handig en kostenbesparend!

Heb jij hier nog vragen over of merk jij dat je het lastig vindt jouw openstaande vacatures in te vullen? Neem dan contact op met ons!