Nieuws

Coronaversoepelingen!

Gepubliceerd op: 

19

-

5

-

2021

Vanaf vandaag kun je weer meer leuke dingen ondernemen! De coronacijfers in Nederland zijn gedaald en hierdoor kan de tweede ronde van het versoepelen gelukkig doorgaan. Vooral buiten kan er weer in grotere groepen gesport worden en mogen de dierentuin en het pretpark weer open. Ook binnen gaan de sportscholen, dans- en muziekscholen weer open. Sinds een paar weken zijn cafés, restaurants, bars en koffietentjes weer open. Op dit moment mag je alleen op het terras zitten, niet binnen. Vanaf vandaag mag de horeca langere openingstijden hanteren voor de terrassen, namelijk van 6 uur ’s ochtends tot 8uur ’s avonds. Let op: de 1,5 meter regel blijft overal gelden!

De volgende stap in de versoepelingen zal over 3 weken plaatsvinden, mits hier de ruimte voor is en de daling van de ziekenhuiscijfers in dit tempo doorgaan.  

Door bovenstaande versoepelingen en de zomer die in aantocht is, zullen velen weer gaan genieten van middagen op het terras en andere leuke uitjes. Om dit te kunnen bekostigen heb jij natuurlijk wel werk nodig! Bij Maxflex zitten wij niet stil, hierdoor hebben wij weer erg leuke vacatures online staan. Zit jij ook niet graag stil? Kom dan snel bij ons langs!