De ervaringen van Marnix als werkstudent!

Gepubliceerd op: 

1

-

3

-

2024

Maak kennis met Marnix, een unieke verschijning binnen ons team van Werkstudenten Sociale Zekerheid! In tegenstelling tot het meest gebruikelijke profiel van rechtenstudenten, bewijst Marnix dat je niet per se rechten hoeft te studeren om succesvol te zijn in zijn rol. Hij is momenteel bezig met zijn studie toegepaste biologie aan de HAS Hogeschool en heeft zich vorig jaar bij ons aangesloten als werkstudent. Ondanks zijn achtergrond in de biologie voelt Marnix zich als een vis in het water binnen de wereld van Sociale Zekerheid! Benieuwd naar zijn ervaringen? Lees dan snel verder!

 

‘’Voor mij was het echt een eye-opener! Het was mijn eerste duik in het kantoorleven, en het bevalt me erg goed. Als werkstudent Sociale Zekerheid op de afdeling Claim& Intake ben jij het eerste aanspreekpunt van een zieke medewerker. Je documenteert deze gespreksverslagen en bouwt hier dossiers van op. Als werkstudent word je vooraf goed ingewerkt om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Hoewel er veel informatie te verwerken is, krijg je het snel onder de knie en ben je al gauw volop aan het werk! Het is een perfecte balanstussen serieuze taken waarbij je gefocust en verantwoordelijk moet zijn, en de gezelligheid en vrijheid die je verwacht van een bijbaan. En het feit dat we aan het begin van de week mogen laten weten wanneer we de week erop kunnen werken is perfect voor iemand die niet weken vooruit plant!

 

Verder is het jaarlijkse bedrijfsfeest natuurlijk een hoogtepunt, maar wat ik echt waardeer, is de lunch. Geen gedoe meer met boterhammen smeren voor het werk, echt een pluspunt! En het team? Dat is de kers op de taart! Het is een groep studentenuit Nijmegen en omstreken die gewoonweg gezellig zijn. Vrijdagmiddagen zijn altijd feest, en elke paar weken hebben we een leuk teamuitje, zoals karten of een gezellige wijnproeverij!’’

 

Ben jij ook nieuwsgierig naar een bijbaan als Werkstudent Sociale Zekerheid? Wij vertellen je er graag meer over! Kom langs bij ons kantoor in Nijmegen en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van het gezellige team. De koffie staat al voor je klaar!