''Dit maakt voor mij het werk via Maxflex fijn en leuk!''

Gepubliceerd op: 

10

-

11

-

2021

Amy werkt sinds augustus 2021 als Claim & Intake medewerker via Maxflex. Op de foto zie je haar op haar werkplek samen met 2 andere collega’s en uitzendkrachten van Maxflex, Jelle en Luuk. Lees onderstaand haar volledige ervaringen en wat het werk van Amy precies inhoudt!

Ik werk sinds augustus 2021 via Maxflex als Claim & Intake medewerker. Als C&I medewerker verwerk ik de eerste stappen bij een ziekmelding. Dit doe ik samen met een gezellig team. Een ziekmelding komt via een uitzendbureau bij ons binnen waarna wij het eerste gesprek doen om verslag te leggen van de reden van de ziekmelding en of er sprake is van een korte of langdurige ziekmelding. Het belangrijkste in mijn werk is het goed in kaart brengen van de ziekmelding zodat er op de juiste wijze gebruik kan worden gemaakt van een ziektewetuitkering of een loondoorbetaling.

Dagelijks heb ik tussen de 50 en 150 dossiers op mijn laptop. Een deel daarvan is mogelijk hersteld, daarvan verwerk ik dan ook de herstelmelding. Daarnaast is een belangrijke taak om nieuwe meldingen in behandeling te nemen. Dit houdt in dat het eerste telefonische contact wordt gelegd met de persoon die zich ziek heeft gemeld. Dit zijn korte gesprekken tussen de 1 en 6 minuten.

Tijdens mijn werk vind ik het leuk om veel verschillende mensen te spreken en verschillende verhalen te horen. Je krijgt als het ware een mini inkijk in iemands leven en daarnaast is het fijn om mensen te kunnen helpen. Gelukkig is het daarbij ook erg gezellig op kantoor, wordt er genoeg gelachen en is het een fijne werkplek waarbij je veel invloed hebt over wanneer je wilt werken. Dit maakt voor mij het werk via Maxflex fijn en leuk!

Wil jij ook graag zo’n toffe baan als Amy? Wij hebben meerdere vacatures openstaan bij dit bedrijf en gaan graag met je in gesprek!