Flexibele inzetbaarheid van studenten als Data Analist

Gepubliceerd op: 

20

-

4

-

2023

We spraken met Pippijn Kemper, Masterstudent Data Science and Marketing Analytics en daarnaast Anton van Daalwijk, CEO van Allpa Marine Equipment.

‘’Dankzij deze studiegerelateerde bijbaan kan ik mijn kennis toepassen in de praktijk en daarmee waardevolle werkervaring opdoen!’’


-       Pippijn Kemper, Masterstudent Erasmus Universiteit

“Als Data Analist bij Allpa Marine Equipment ondersteun ik het bedrijf bij verschillende data gerelateerde vraagstukken. Dit sluit goed aan op mijn studie; Master Data Science and Marketing Analytics aan de Erasmus Universiteit. Dankzij deze studiegerelateerde bijbaan kan ik mijn kennis toepassen in de praktijk en daarmee waardevolle werkervaring opdoen!

Ik ben bij Allpa terechtgekomen via een vacature die ik online heb gevonden bij Maxflex. Ik ben blij met deze waardevolle toevoeging aan mijn cv en dat ik de kans heb gekregen om deel uit te maken van dit team!”

“Studenten brengen vaak frisse ideeën en nieuwe perspectieven met zich mee. Zij zijn bekend met de nieuwste technologieën en kunnen ons helpen om zo onze processen te verbeteren en efficiënter te maken.”


-       Anton van Daalwijk, CEO Allpa Marine Equipment

“ Sinds maart 2023 werkt Pippijn, Masterstudent Data Science and Marketing Analytics, parttime bij ons als data analist. Het is belangrijk om als bedrijf voortdurend te verbeteren en te blijven groeien, en het werken met data kan ons daarbij helpen.

Studenten brengen vaak frisse ideeën en nieuwe perspectieven met zich mee. Zij zijn bekend met de nieuwste technologieën en kunnen ons helpen om zo onze processen versneld te verbeteren en efficiënter te maken.

Maxflex heeft ons in het verleden geholpen met het vinden van logistieke krachten voor in ons warehouse. Na een meeting met Bram van de Venne, waarin hij mij vertelde over het inzetten van studenten als Data Analist, zijn we gaan kijken naar hoe we dit plan binnen onze organisatie konden gaan uitrollen

Zo is Pippijn nu voor ons bezig om grote hoeveelheden marketingdata en logistieke gegevens te analyseren die zullen bijdragen aan de optimalisering van de processen binnen Allpa Marine Equipment. ”

❗ Wil jij meer weten over de flexibele inzetbaarheid van talentvolle studenten als Data Analist, die de processen binnen jouw bedrijf kunnen optimaliseren? Of wil jij als student weten hoe jij via Maxflex studiegerelateerde werkervaring op kan doen?

Schroom dan niet contact met ons op te nemen, we vertellen jullie er graag meer over!

Contact opnemen kan via een reactie onder deze post, via emailof bellen kan naar onze kantoortelefoon: 024-360 30 50!