Geslaagde samenwerking met studentencafé De Bieb in Nijmegen!

Gepubliceerd op: 

5

-

9

-

2022

Wij willen graag studentencafé De Bieb bedanken voor de prettige samenwerking.

In de intro-week voor studenten in Nijmegen hadden wij ons met Maxflex ingeschreven voor het Intropoly spel van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.  

Tijdens de Stad-dag speelden er zo’n 2500 studenten het spel Intropoly; Een levend Monopoly in het Centrum van Nijmegen met als doel om onze nieuwe eerstejaars studenten op een leuke en competitieve manier kennis te maken met de binnenstad, het studentenleven en de (horeca) ondernemers. In groepjes (15-20) trekken de studenten door de binnenstad onder begeleiding vaneen mentor (ouderejaars student). Bij de activiteiten waren straatkaarten te “winnen”. Zodra een groep drie straten heeft vergaard (door te winnen en/of te ruilen) hebben ze een wijk in handen. Wie uiteindelijk de meeste straten had kon als team een mooie prijs winnen tijdens de prijsuitreiking op het podium in de Molenstraat.

Met Maxflex hadden wij een spelbord gemaakt waarbij erdoor de studenten Pittenzak Jeu des Boules werd gespeeld. De groepjes van werden opgedeeld in 3 of 4 groepen en elke groep kende een winnaar. Aan het einde van het spelbord stond een target waar je naar toe moest gooien (spel te zien in onze laatste reel op Instagram). Wie hier zijn/haar pittenzakje het dichtst bij had gegooid won een consumptie (fris/bier/wijn) bij Café de Bieb, om de hoek bij Maxflex in het centrum van Nijmegen.

Na zowel een mooie opkomst bij Maxflex als bij Café De Bieb hebben wij dit als een hele geslaagde dag ervaren.

 

Tot snel @Café De Bieb!