Help Myrthe aan sponsoren voor haar topsportcarrière!

Gepubliceerd op: 

16

-

3

-

2023

Myrthe is momenteel ruim 1 jaar werkzaam via Maxflex als Werkstudent. Naast haar studie Ondernemerschap & Retailmanagement én droom om topsport Gewichtheffen voort te zetten heeft ze de kans gekregen om flexibel te kunnen werken in de vorm van een bijbaan.

Dit jaar, maart 2023 staat ze op haar vierde NK, tweede EK én, als klap op de vuurpijl, haar eerste WK!

Lees hieronder het verhaal van Myrthe & steun haar richting de Olympische Spelen!

‘’Het is januari 2018 en ik loop voor de eerste keer Gewichthefacademie Waalsport binnen. Ik heb géén idee wat ik aan het doen ben, maar in mij wordt een vuurtje aangewakkerd.

Het is maart 2023 en ik sta dit jaar op mijn vierde NK, tweede EK én, als klap op de vuurpijl, mijn eerste WK. Allemaal ontzettend tof en leerzaam, echter, sta ik als topsporter ook voor aanzienlijke kosten, waaronder trainingskosten, volledige reis- en verblijfkosten voor een EK, WK, medische kosten, wedstrijd-inschrijvingskosten, en sport-specifieke voeding om mijn sport uit te kunnen oefenen.

Allemaal zaken die ik nodig heb om het pad naar mijn grote doel, de Olympische Spelen voort te zetten. Het is soms een uitdaging om deze kosten te dekken en mijn sportcarrière op het hoogste niveau voort te zetten.

Ken of ben jij iemand die hieraan zou kunnen bijdragen, dan kom ik graag met je in contact!

Wil je meer weten over mij, check dan even mijn site, https://myrthe1997.wixsite.com/myrthe-timmermans, hier komen ook mijn wedstrijdverslagen op te staan!’’