Het stokje overdragen..

Gepubliceerd op: 

8

-

2

-

2024

Je herinnert je misschien nog ons laatste nieuwsbericht waarin we meldden dat onze collega Emma na volgende week een nieuwe weg inslaat. Het is altijd een bitterzoet moment wanneer een van de teamleden een nieuwe stap zet, maar we zijn super dankbaar voor alles wat Emma heeft bijgedragen en we wensen haar het allerbeste voor de toekomst!

Om het stokje goed over te dragen, is Emma samen met Linda langs geweest bij een aantal van onze huidige klanten om Linda wegwijs te maken en haar voor te stellen.

Emma: ‘’Super fijn dat ik Linda nog een aantal maanden de binnenkant van diverse organisaties heb kunnen laten zien én hoe ik alles aanpak! Door haar actief te betrekken bij mijn dagelijkse routines heeft ze zich ontwikkeld in het werkveld en levert ze al een waardevolle bijdrage aan het team! Heel veel succes gewenst, dat gaat vast en zeker goedkomen!’’

Linda: ‘’Het was een toffe ervaring om de ins en outs van bedrijven te mogen ontdekken en mijzelf ook even voor te stellen. Ik wil Emma heel erg bedanken voor de fijne hulp bij het inwerken van mij in de afgelopen 2 maanden! Mochten jullie op zoek zijn naar werk of personeel, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik ben te bereiken per e-mail: linda.revenberg@maxflex.nl of telefonisch: 06 15 19 72 98. Ik kijk uit naar de toekomst bij Maxflex!