Het verhaal van Koen

Gepubliceerd op: 

25

-

4

-

2024

Mijn naam is Koen, 26 jaar oud, en ik ben nu al ongeveer 2jaar werkzaam bij de Acture Groep. Mijn reis begon bij Maxflex als Claim &Intake medewerker en momenteel volg ik een inwerktraject voor Casemanager als vaste medewerker binnen de Acture Groep.

Naast mijn studie Voeding en Diëtiek aan de HAN ben ik begonnen als Casemanager Claim & Intake. Ik kwam terecht in een hecht en gezellig team waar ik mij meteen thuis voelde. Het werk is flexibel en ontzettend leerzaam; je zet hier je eerste stappen in een groeiend bedrijf. Toen ik ontdekte dat ik mijn studie deeltijd vanuit huis kon gaan volgen, ben ik meteen meer uren gaan maken. Ik werkte zo veel dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Nadat dat ik dit heb aangegeven bij Maxflex zijn we het gesprek aangegaan en al snel kreeg ik de kans om door te groeien tot volwaardig Casemanager. Ondanks dat deze rol een diploma vereist, heb ik door mijn inzet toch de kans gekregen.

Wat ik heb geleerd als Claim & Intake medewerker binnen Acture:

In de rol werk je met vertrouwelijke informatie, wat een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Dit betekent dat je soms collega’s moet aanspreken op fouten, wat uitdagend kan zijn in een groep studenten maar wel essentieel is voor het behoud van kwaliteit en integriteit. Daarnaast heb ik geleerd om hulp te vragen wanneer dat nodig is en om stevig in mijn schoenen te staan. Dit vereist zelfvertrouwen en assertiviteit.

 

Al met al ben ik ontzettend blij dat ik mijn carrière bij Acture ben begonnen en wil ik Maxflex enorm bedanken voor de begeleiding tijdens deze periode.