Lees hier de ervaring van Rowena

Gepubliceerd op: 

28

-

3

-

2023

Lees hieronder de ervaringen van Rowena, hoe zij is gestart in deze functie en hoe ze dit ervaart!

‘’1 maart 2022 ben ik via Maxflex begonnen op het Medisch Secretariaat bij Ardosz in Nijmegen.

Ik houd mij voornamelijk bezig met de medische administratie voor artsen zodat zij zich kunnen focussen op hun cliënten.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik dagelijks contact heb met verschillende mensen; cliënten, artsen, behandelaren, en natuurlijkmijn directe collega’s. Elke werkdag is anders!

Ons team is persoonlijk en iedereen gaat gezellig met elkaar om. Daarnaast wordt elke dag de lunch op kantoor verzorgd, hierdoor hoef ik mij ’s ochtends niet druk te maken om wat mee te nemen!

Op 1 november 2022 ben ik in dienst getreden en heb ik een contract gekregen bij het bedrijf, waar ik heel erg blij mee ben!’’

 

Word jij de nieuwe collega van Rowena? Dit is jouwkans om ook bij ArdoSZ aan de slag te gaan!

Momenteel zijn wij op zoek naar een Medisch Planner binnen dezelfde afdeling in een andere functie! Het betreft een vaste baan voor minimaal 32 uur per week, heb jij een tussenjaar of veel tijd over naast jouwstudie? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren!

Als Medisch Planner ben jij verantwoordelijk voor de planning van artsen, arbeidsdeskundigen, verpleegkundige en overige specialisten. Een brede rol met diverse werkzaamheden en fijne collega’s!

Lees hier de volledige vacature op onze website: https://www.maxflex.nl/vacatures/planner-arbodienst

Wij gaan graag met jou in gesprek om erachter te komen of deze job bij jou past!