Maak kennis met onze nieuwe collega!

Gepubliceerd op: 

4

-

4

-

2024

Waarschijnlijk heb je Rick, onze nieuwste aanwinst, al voorbij zien komen. Rick is nu al meer dan een maand aan de slag bij Maxflex, waar wij erg blij mee zijn! Daarom stellen we hem graag aan je voor.

"Ik ben Rick Janssen, en na drie mooie jaren werkzaam te zijn geweest als accountmanager, heb ik besloten om de overstap te maken naar de rol van Sales Manager/Allround intercedent bij Maxflex. Mijn focus ligt voornamelijk op het onderhouden van klantrelaties en het werven van nieuwe klanten. Daarnaast vind ik het contact met mensen en het kunnen bijdragen aan hun professionele en persoonlijke doelen interessant. Hierom ga ik graag het gesprek aan met mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging!

Ik ben 29 jaar oud en woonachtig in Groesbeek. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten. Zo ben ik bijna elke zaterdag op het voetbalveld te vinden en hou ik ervan om een potje padel te spelen. Verder spendeer ik graag tijd met vrienden onder het genot van een borreltje!

Wil jij eens sparren over de invulling van de vacatures binnen jouw organisatie? Of ben je momenteel op zoek naar een leuke baan? Aarzel dan niet om contact op te nemen!’’

E-mail: Rick.Janssen@maxflex.nl
Telefoon: +31 6 25 27 08 54