Positieve berichten en meer versoepelingen!

Gepubliceerd op: 

23

-

6

-

2021

De Coronacijfers dalen snel! Er zijn al ruim 13 miljoen vaccinatieprikken gezet en bijna 5 miljoen mensen zijn al volledig gevaccineerd. Dit betekent dat stap 4 van het openingsplan vanaf 26 juni ingaat!

Bij Maxflex is het daarom niet meer verplicht om van tevoren een afspraak te maken. Ben je in het centrum van Nijmegen en wil je langskomen om te kijken of wij een uitdagende baan voor jou hebben? Kom dan vooral lekker binnen! Iedere dag zijn er een of meerdere collega’s aanwezig op kantoor om je hierbij te helpen. Vind je het zelf fijn om toch een afspraak te maken voordat je langskomt? Natuurlijk is dit ook geen probleem! Wij zijn telefonisch en via verschillende online kanalen te bereiken.

Wij zetten de (nieuwe) regels voor jullie op een rijtje:
- Anderhalve meter afstand houden blijft de norm
- Thuisbezoek en groepsgrootte : onbeperkt
- Mondkapjesplicht alleen nog in het OV, voortgezet onderwijs, in een vliegtuig of waar geen 1,5 meter afstand kan worden gehouden
- Het thuiswerkadvies verandert : op kantoor werken mag de helft van de tijd als er 1,5 meter afstand kan worden gehouden
- Horeca alleen binnen met een vaste plaats
- Sluitingstijden vrij
- Binnen locaties gaan allemaal weer open, met 1,5 meter afstand of vaste stoelen
- Amateursportwedstrijden, ook met publiek mogen weer
- Evenementen, festivals en disco's mogen van start zonder 1,5 meterregel mits er getest wordt, een vaccinatiebewijs is of een bewijs dat je het virus hebt gehad.