Een geslaagde Werving & Selectie!

Gepubliceerd op: 

25

-

4

-

2022

Eind februari stapte Lukas bij Maxflex binnen, hij was op zoek naar een nieuwe uitdaging en wist zelf niet helemaal in welke richting hij moest gaan zoeken. Benieuwd of wij hem konden helpen met nieuwe inzichten en mogelijkheden, zijn wij met Lukas in gesprek gegaan om te achterhalen wat bij hem past en waar hij energie van krijgt.

Al vrij snel zagen wij een match met het profiel van Lukas en een van onze klanten, waardoor Lukas in maart al meerdere gesprekken heeft gevoerd. Kort daarna hebben wij Lukas kunnen feliciteren met een vaste baan bij onze klant in Nijmegen! Lukas is per 1 april aan de slag gegaan als Schadebehandelaar Verzuim voor een Verzekeraar. Wij zijn dan ook erg blij om te kunnen delen dat dit een geslaagde plaatsing is op Werving & Selectie basis.


Onderstaand lees je de ervaringen van Lukas en wat zijn werk inhoudt.

‘’Sinds 1 april werk ik als Schadebehandelaar Verzuim voor een Verzekeraar. Als schadebehandelaar verwerk ik ziek- en herstelmeldingen, bewaak ik de verzuimdossiers en heb ik contact met alle betrokken partijen zoals verzekerden, arbodiensten en adviseurs.

Het bedrijf kenmerkt zich door een gezellige, positieve sfeer en buitengewoon betrokken collega’s. Collega’s van verschillende afdelingen vertellen me graag over hun eigen werkzaamheden, waardoor ik meteen een heel breed beeld krijg van alle facetten van Sociale Zekerheid. Het leuke aan de functie is dat de schadebehandeling voor verzuim nog helemaal nieuw is, waardoor ik veel ruimte heb om de functie vorm te geven en daarnaast ook buiten mijn eigen aandachtsgebied mag kijken. Ik voel me al vanaf dag één enorm welkom!’’


Wil jij nou ook weten wat wij voor jouw organisatie of voor jou als werkzoekende kunnen betekenen op het gebied van Werving & Selectie of op basis van uitzenden? Stuur dan onze sales collega Bram van de Venne een persoonlijk bericht naar 0625270854 of stuur een mail naar bram.vandevenne@maxflex.nl